Even voorstellen: Michel Verstappen

Wie zitten er eigenlijk in de dorpsraad, en wat doen ze daar? In deze maandelijkse rubriek laten we de leden van de dorpsraad aan het woord. Deze maand: Michel Verstappen.

Michel is in mei 2018 lid geworden van de dorpsraad. “In het begin was ik gewoon lid, en anderhalf jaar geleden ben ik penningmeester geworden. Ik ben er trots op dat de kascontrole klopte!”

Waar houd je je mee bezig? “Ik ben nieuwsgierig naar het lokaal bestuur en alles wat daarmee samenhangt, dus ik ben vaak in het gemeentehuis te vinden. Zo weet ik snel wat er speelt, en dat is weer handig voor onze dorpsraad.”

Wat doe je in het dagelijks leven? “Ik ben service coördinator bij Avantor in Boxmeer. We leveren service, validaties, kalibraties en onderhoud aan alles wat er in een laboratorium staat. In mijn vrije tijd lees ik graag non-fictieboeken en luister ik naar muziek. Een tijdje geleden heb ik de podcasts van De Correspondent ontdekt, daar luister ik ook graag naar.”

Mis je nog iets in Oostrum? “Dat kan ik niet zeggen, ik vind Oostrum juist een dorp waar van alles gebeurt! Als ‘oplettende burger’ wil ik graag meehelpen om dat zo te houden.”