Administrateur Oostrums Weekblad gezocht

Roel Arts zorgt er al zeven jaar voor dat de administratie van het OW! op orde is. Nu is helaas het moment gekomen dat hij zijn taken graag wil overdragen, dus we zoeken een opvolger.

Wat houdt het in?

Kort gezegd: de administratie van de abonnementen en de advertenties. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de adverteerders elk kwartaal een factuur stuurt, en elk half jaar de verenigingen en stichtingen. Daarnaast natuurlijk regelmatig nieuwe abonnees registreren, en de adressen doorgeven aan de drukker (Periodiek) voor de bezorging.

Tot nu toe zorgde Roel ook voor de boekhouding, maar dat neemt de penningmeester van de dorpsraad over. Hetzelfde geldt voor het jaarverslag, en ook het abonnementsgeld innen verloopt bijna helemaal via automatische incasso, dus dat scheelt alweer 🙂

Hoeveel tijd kost het?

Dat valt reuze mee: per saldo een avond of middag per kwartaal voor de facturen. Daarnaast af en toe een uurtje om de abonnementenadministratie bij te werken.

Overigens kom je als administrateur van het OW! in aanmerking voor een jaarlijkse vrijwilligersvergoeding.

Meer informatie?

Weet je iemand die dit zou willen of kunnen doen? Heb je zelf interesse maar heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met Wendy Janssen, 06-2053 8718 of wendy@dorpsraadoostrum.nl.

Delen mag!