Demonstratie rolstoeldansen

De gemeente Venray laat ons weten dat er op maandagavond 3 oktober een demonstratie rolstoeldansen wordt gegeven onder leiding van Els Kusters van Roll for fun. Naast het rolstoeldansen zal er ook uitgelegd worden wat er mogelijk is met rollator- en zitdansen. Dus of je nu een rolstoel, scootmobiel of een rollator hebt: het maakt niks uit, iedereen is welkom!

Roll for fun is een enthousiaste groep van ongeveer 20 dansers, opgericht in 2005 en onderdeel van de Stichting BES. Ze dansen zowel combi- als duodansen in verschillende stijlen, waaronder ballroom, latijns-amerikaans, oud-hollands en show. Tijdens de demonstratie laten zij mensen actief meedoen en genieten van bewegen op muziek, zodat zij ervaren wat ze allemaal kunnen.

De locatie is Wijkcentrum ’t Stekske, Kruidenlaan 161, 5803 BV Venray. Aanvang 19:15 uur, demonstratie van 19:30 tot 21:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel graag vooraf aanmelden. Stuur een mailtje naar prettigoudworden@landweert.nl, of bel Danielle van Bommel op 06-82006531. Meer informatie op www.rollforfun.nl.

Delen mag!