25 juli: feestelijke ingebruikname DUOfiets Oostrum

UPDATE 16 juli

Vanwege de coronamaatregelen is het programma gewijzigd. De kerkdienst gaat niet door. Zowel inzegening als inhuldiging is in D’n Oesterham. Het aangepaste programma staat hieronder.

Een DUOfiets voor Oostrum!
Onze wens is in vervulling gegaan… nadat we eind vorig jaar met dit project zijn begonnen is de fiets inmiddels geleverd en kunnen wij hem aan u presenteren en overhandigen. Dit willen we graag feestelijk met u doen op ZONDAG 25 JULI.

Programma zondag 25 juli

• 10.30-12.00 uur: Inzegening van de DUOfiets door de pastoor. Koffie en vlaai in D’n Oesterham ter ere van de ingebruikname. Er kunnen proefritjes gemaakt worden op het Dorpsplein.
  • 14.00-16.00 uur: Koffie en vlaai in de Watermolen tijdens de Gezellige Zondagmiddag. Er kunnen proefritjes gemaakt worden rondom ’t Fort.

Gezocht: vrijwilligers
De afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld subsidie aangevraagd, sponsoren gezocht, ondersteuning gekregen van Melvin en de stalling geregeld. Ook hebben we vrijwilligers gevonden voor de begeleiding en coördinatie. Maar meer vrijwilligers zijn nog steeds welkom! We willen die pool graag zo groot mogelijk maken. Om de fiets volledig in gebruik te kunnen nemen zijn we daarom nog op zoek naar:
• Vrijwilligers en begeleiders die meegaan op de fiets
• Coördinatoren voor verhuur en uitleen
Interesse? Laat het weten via duofiets@dorpsraadoostrum.nl, of spreek een van ons aan op zondag 25 juli, tijdens de festiviteiten.

Sponsoren: bedankt!
Zonder sponsoren was dit project nooit van de grond gekomen. Het zijn:
• ANWB: € 2500
• Dorpsraad: € 2000
• Gemeente Venray (WMO): € 4000
• KBO: € 2000
• Nelissen-Smit Fonds: € 1500
• Oranje Fonds: € 3000
• Van de Mortel Assurantiën: € 2500
Hartelijk dank aan alle sponsoren!

Met vitale groet,
Bert Linskens, Joop Bus, Annemarie Linskens, Jan-Willem Bruijsten