Woningschouw voor glasvezel

Donderdag 31 oktober was de deadline voor aanmelden zonder aanlegkosten te betalen. Het aantal aanmeldingen groeiden tussen 1 en 31 oktober met 12% ! In Oostrum, Smakt en Holthees zijn 54% van de adressen (incl. industrie) aangemeld voor glasvezel.

Aannemer Spitters start binnenkort met het schouwen van de woningen en bedrijfspanden in Smakt, Holthees en Oostrum waar de glasvezel tot in het pand wordt gelegd. Dit gebeurt bij alle klantaanmeldingen, bij iedereen die aangemeld heeft voor de glasvezel tot in het pand zonder klantaanmelding en bij alle woningen van Wonen Limburg en Wonen Vierlingsbeek.

Wat is schouwen?

De schouwer van aannemer Spitters bekijkt samen met de bewoners wat de meest geschikte plaats is om de glasvezelkabel de woning binnen te brengen en bepalen waar het glasvezelmodem komt te hangen.

Alle woningen van Wonen Limburg en Wonen Vierlingsbeek krijgen glasvezel gratis binnen gelegd.
In Oostrum en Smakt wordt bij alle woningen van Wonen Limburg de glasvezelkabel tot in de woning gelegd. In Holthees wordt bij alle woningen van Wonen Vierlingsbeek de glasvezel tot in de woning gelegd. Ook wanneer u niet bent aangemeld als klant bij GlaswebVenray. De kosten hiervoor worden betaald door Wonen Limburg. De schouwer moet hiervoor wel in uw woning komen om te weten waar de glasvezel binnen moet worden gelegd.

Niet thuis?
Wanneer u niet thuis bent als de schouwer bij u aan de deur komt dan ontvangt u een niet-thuis kaart in de brievenbus. U kunt dan zelf contact opnemen om een schouwafspraak te plannen.
De contactgegevens van de schouwer staan op het niet thuis-kaartje.


Wanneer er vragen zijn vernemen wij deze graag,
Glaswebteam Oostrum – Smakt – Holthees

 

info@glaswebvenray.nu
T. 0478- 206 960
www.glaswebvenray.nu

Delen mag!